BLC Venue

Op de Corbeillesite kan u sinds kort terecht voor evenementen in zowel privésfeer als in een zakelijk kader. Bistro La Corbeille heeft er voor gekozen om haar ervaring als restaurant uit te breiden naar verschillende soorten feesten. Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsevent of plant u een huwelijksfeest? Bekijk in onze catalogus de talloze mogelijkheden.

Door de moderne inrichting kan de zaal modulair worden ingericht, afhankelijk van de grootte van uw feest. Het Proba zaaltje biedt een extra troef waar u bijvoorbeeld een receptie kan laten doorgaan. Tevens zijn alle moderne noden aanwezig om uw feest tot in de puntjes te organiseren. De ruime parking, een lift en airco zijn maar enkele van onze pluspunten.

Uw aanvraag wordt binnen de 48u beantwoord. U kan uiteraard steeds een kijkje komen nemen in La Corbeille. We geven u met plezier een rondleiding!

Contacteer ons via manu.beyens@bistrolacorbeille.be en we zorgen voor een onvergetelijke ervaring in Bistro La Corbeille Venue.

Ontdek de talloze mogelijkheden

Download de catalogus